fbpx

+31(0)6 - 52056539

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig. 36 jaar geleden kwam ik thuis in Zandvoort ter wereld. Een volgens mijn moeder rustige bevalling van een nog rustiger meisje 😊

Vaak vier ik mijn verjaardag. Ik vind het heerlijk om vrienden en familie in de watten te leggen. Door lekker voor ze te koken en heerlijke hapjes te maken. Het mag ze aan niets ontbreken als het om eten en drinken gaat. Voor mij voelt het dan ook als een onuitgesproken ‘Bedankt dat je in mijn leven bent’ dag.

Maar vaak is het resultaat dat ik eind van de dag vermoeid op de bank plof. En toch vaak te weinig echt met mensen heb gesproken omdat ik liep te rennen en te vliegen.

Dit jaar vier ik het alleen met mijn gezin.
Bewust!
Ik heb meer behoefte aan ruimte voor mezelf en mijn gezin.

En… mijn cliënt is vandaag uitgerekend.
Het is dus mogelijk dat ik vandaag nog een geboortedag ga vieren 😊

Weet je dat slechts 4% van de baby’s daadwerkelijk op de uitgerekende datum wordt geboren? Toch hou ik er als doula rekening mee. Vanaf week 38 sta ik op wacht en ben ik 24/7 bereikbaar voor mijn cliënt. Zodra er veranderingen plaats vinden, zoals weeën of gebroken vliezen, dan hoor ik dat.

De wachtperiode is intens en verdiepend door het intensieve contact met mijn cliënt. Ik leef mee en sta altijd paraat, ik hou ervan! Daarom is het des te belangrijker dat ik juist in deze tijd goed voor mezelf zorg zodat ik die volle aandacht kan blijven geven.

Vandaag kies ik voor een andere vorm van mijn verjaardag en gaan we er met zijn vieren een leuke dag van maken. Mijn Doula-tas staat voor de zekerheid paraat.

Wil jij meer weten over mijn doula-begeleiding? Kijk dan HIER voor uitgebreide informatie. Daar kan je onder andere lezen dat, naast het op wacht staan een traject bestaat uit;

• Kennismakingsgesprek van 60 minuten
• 3 afspraken ter voorbereiding op de geboorte van ieder 2 a 2,5 uur
• 24/7 bereikbaar vanaf week 38
• Ik ben de gehele bevalling aanwezig, of deze nu 4 of 24 uur duurt
• De eerste week na de geboorte kom ik langs voor een eerste terugblik
• Na 6 weken wordt het traject afgesloten met een gesprek
• Een uitgebreid geboorteverslag in boekvorm

Normaal gesproken kost een basis traject €945 euro.

En wie jarig is trakteert! Ben je in verwachting en lijkt de continue ondersteuning van een doula ideaal voor jou? Dan krijg jij van mij 10% korting op doula-begeleiding.
Je betaalt dus nu tijdelijk maar €850,50.
De actieprijs is geldig tot en met 15 augustus (ongeacht je uitgerekende datum).

Meld je HIER aan en gebruik de code Hieperdepiep en ontvang direct 10% korting!

EN omdat ik het zo leuk vind om te geven krijg jij er als BONUS ook nog GRATIS een heerlijk geurende etherische olie ‘Gentle Baby’ bij.

Gun jezelf de continue ondersteuning van een doula zodat jij met een positief gevoel kan terug kijken op dit bijzondere moment.

Maak er een mooie dag van!

Vond je dit waardevol?
Wil jij ook inspiratie ter voorbereiden op je bevalling vanuit rust en vertrouwen? Ontvang mijn blogs direct en zonder moeite in je mailbox.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

sandra

Door mijn werk al zwangerschapscoach en doula en mijn eigen bevallingservaringen weet ik wat voor impact een bevalling heeft op je leven. De herinneringen van een vrouw aan haar geboorte-ervaringen gaan een heel leven mee en kunnen krachtige effecten hebben op haar zelfvertrouwen. Ik ben vastbesloten om vrouwen en stellen te helpen zich gesterkt en ondersteund te voelen tijdens hun zwangerschap en bevalling.

Leave a Comment