fbpx
06-52056539 Info@mamasoulcoaching.nl

Zwangerschapscoaching

"Als je geest onbezwaard is, is je blik zo helder dat je zelf je hart kunt zien" Steven Levine

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting of net moeder geworden. Jij zweeft nog heerlijk op je roze wolk, je geniet in volle teugen, toch?

Of ziet de roze wolk er grijs uit, als een donder wolk, dreigende lucht die over je zwangerschap of het moederschap heen zweeft. In ieder geval een gevoel wat je niet van te voren voor ogen had.

Allereerst wil ik je zeggen dat dit oké is. Er is niets mis met jou! Het gevoel wat je hebt, betekent niet dat je niet blij bent met je baby. Het betekent niet dat jij een slechte moeder bent. En het betekent niet dat jij de enige bent!

Persoonlijk weet ik niet eens of de roze wolk wel bestaat. Het feit is dat jij je niet comfortabel voelt met je zwangerschap of het moederschap en je daar iets aan wilt doen.

Je zwangerschap en het jonge moederschap kan intens zijn. Het krijgen van een kind is live chanching! Het kan je wereld op zijn kop zetten.

Er verandert nog al wat. Allereerst natuurlijk je lichaam die jouw baby laat groeien en zich klaar maakt voor de baring. De plek in je familiesysteem, van vrouw naar moeder. De ruimte in huis, kindjes die van kamer wisselen, misschien wel een verbouwing. Je relatie waarbij jullie (opnieuw) vader en moeder worden. De verantwoordelijkheid die je krijgt en ervaart. Dat is nogal wat!

Dan is het niet vreemd dat dit je soms kan overweldigen. Dat je niet precies weet hoe je dit voor elkaar krijgt. Dat je daardoor niet van je zwangerschap of jouw nieuwe rol als moeder kan genieten zoals je dat graag zou willen.

Wanneer kies je voor zwangerschapscoaching?

Zwangerschap Bevalling Geboorte_Zwangerschapscoaching page 1

Als je niet kan genieten van je zwangerschap door bijvoorbeeld een vorige nare bevallings-ervaring,

Als jij je onzeker voelt over bijvoorbeeld de aankomende bevalling, de veranderingen in je lijf, of dat je het het wel aankan? De spanningen en klachten in je lichaam bouwen zich hierdoor op,

Negatieve gedachten beïnvloeden een groot deel van je dag, je gemoedstoestand en soms zelfs je relatie,

Je twijfelt of je wel een goede moeder zal zijn,

Je voelt dat er meer is dan wat je tot nu toe hebt gedaan en zoekt daar professionele ondersteuning bij.

Wat als ik je help zodat jij weer...

kan genieten en in vertrouwen en ontspanning je bevalling tegemoet gaat?

Na dit traject

 

Kan je met meer vertrouwen, kracht en rust je bevalling in gaan.

Heb je de regie voor de geboorte van je baby en daarmee je eigen leven in de hand.

Hebben piekergedachten ruimte gemaakt voor een positieve mindset.

Weet je beter waar jouw grenzen liggen, wat jouw wensen, behoeften en angsten zijn en hoe je die kenbaar maakt.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

En gun jezelf een zwangerschap vanuit vertrouwen en rust!

Ervaringsverhalen

"Ik kwam met Sandra in contact via mijn schoonmoeder. Ik ben nogal van 'kan het allemaal zelf wel', dus ook de bevalling had ik niemand bij nodig. Maar omdat de schoonmama het vroeg besloot ik me ervoor open te stellen en een kennismakingsgesprek met Sandra aan te gaan. Het was een prettig gesprek waardoor we besloten toch met haar als doula het proces in te gaan. Ze gaf mijn vriend tips&tricks voorafgaand aan de bevalling en vertelde over hoe het proces zou verlopen. We bespraken ook het geboorteplan.
Op de dag van de bevalling heeft Sandra, zonder de 'show over te nemen', ervoor gezorgd dat het zowel met mij als met mijn vriend goed ging. Ze ondersteunde hem wanneer hij met mij bezig was, en wisselde hem af op momenten dat hij moe werd. Het was fijn om zo verzorgd te worden en te weten dat er een extra iemand was om onze belangen te behartigen. Mijn bevalling was een heel rustig proces waarbij ik de ontspanning tot aan het einde goed vast kon houden door de fijne, rustige aanwezigheid en zorg van Sandra. Toen Sandra na enkele weken bij ons thuis langskwam om na te praten, had ze een cadeautje bij zich. Een prachtig boekje dat ze had samengesteld met haar verhaal over ons bevallingsproces en de foto's die ze had gemaakt. Een enorm mooi aandenken dat van grotere waarde is dan ik in woorden kan vatten. Hoewel ik vooraf niet direct het idee had dat een doula iets voor mij was, ben ik achteraf blij en dankbaar dat Sandra op ons pad gekomen is. Dank je wel! ❤ "- Leonie

"In eerste instantie vroeg ik mij af of we echt een doula nodig hadden.
Achteraf gezien heeft Sandra net dat verschil gemaakt waardoor dit voor mij de bevalling was waar ik van gedroomd had" - Jeroen

Contactgegevens

Sandra Boltjes-Van de Wetering
Fanny Blankers-Koenstraat 15
2406 LN
Alphen aan den Rijn

Tel: +31(0)6 52 05 65 39
Email: info@mamasoulcoaching.nl

BTW: NL183564327B01
KvK: 67663567
Bank: NL31 BUNQ 2290 3038 52

 

Overige

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Fotografie door: Carlinda Boom